Llistes de naixement

Llistes de Naixement

Un nadó sempre és motiu de joia i felicitat per a tothom, pares, familiars i amics. Són varies les necessitats i productes que fan falta per l’arribada d’un nadó i a Tatiana volem ajudar-vos en aquesta nova etapa.

La llista de naixement és una experiència en la que t’ajudem a seleccionar tots els productes que necessites, d’aquesta manera evitaràs regals no desitjats i facilitaràs la compra als teus amics i familiars, així sempre encertareu amb els regals.

Reservem els productes triats per a tu, sense compromís (excepte els que necessiten paga i senyal) durant els mesos de l’embaràs i fins aproximadament els 2 mesos després del naixement. I recordeu.

Vosaltres poseu-hi en nadó…Tatiana hi posarà la resta.

Principals Beneficis

El temps és Or

No perdis temps buscant i rebuscat totes les opcions de productes que existeixen, nosaltres ho fem per tu, així et podràs dedicar a gaudir del més important: el teu nadó i tu.

Evites regals no desitjats o repetits

Tu tries prèviament tot allò que necessites i que realment és del teu gust: marca, model, acabats, color… fins l’últim detall.

Augmentes les possibilitats

Podràs proposar productes d’una gran varietat, fins i tot aquells que ni tu ni la persona que els regala sabíeu que existien. Tenim una àmplia varietat de productes, que actualitzem constantment, escollits amb molta cura i dedicació. Així et podem oferir les millors marques i la millor qualitat.

Flexibilitat

Gaudeix de flexibilitat per canviar, afegir o eliminar productes si és necessari (exceptuant els què necessiten paga i senyal). Així pots actualitzar la teva llista fins l’últim instant.

Un xec regal per a tu

En el moment de tancar la llista de naixement, et donem un val regal per fer compres a TATIANA, l’import del val variarà en funció de l’import de la llista.

I encara més!

Pots decidir de canviar el teu val regal per alguna de les experiències o tallers que posem a la teva disposició.

Si són presencials, millor

Assessorament presencial

Escoltem les teves necessitats i gustos, així et podem guiar i ajudar, gràcies a la nostra experiència i coneixement.

Decisions encertades

Les decisions importants cal prendre-les amb calma. Estem al teu costat, tant si és una com vàries cites, per fer d’aquest procés una experiència profitosa.

Guia inicial

Comencem amb una llista de productes que ens serveix de base per iniciar el procés i per donar idees, seleccionar ho fa més fàcil.

Els detalls marquen la diferència

Et donem totes les opcions disponibles per a cada producte (materials, funcionaments, color, acabats, preus…), perquè els puguis personalitzar al màxim.

Passos per fer la teva llista

  1. Contacta amb nosaltres i concertarem una cita
  2. Fem la llista de naixement conjuntament amb tu i t’assessorem, tot el temps que necessitis i les vegades que calgui.
  3. Pengem la llista en la nostra plataforma online perquè la puguis compartir amb qui vulguis.
  4. Disposes d’un codi d’accés per poder consultar sempre que vulguis, l’estat de la teva llista i un antre codi per entregar a qui vulguis
  5. Totes les compres i entregues de producte es poden fer online o a la botiga.
  6. Un cop la llista estigui finalitzada i tancada, et donem el val regal / experiència, segons l’import assolit.

Vosaltres poseu-hi en nadó…Tatiana hi posarà la resta.