Política de Galetes

Sobre aquesta política de galetes

Aquesta política de galetes explica què són les galetes i com les fem servir, els tipus de galetes que fem servir, és a dir, la informació que recopilem mitjançant galetes i com s’utilitza aquesta informació i com controlar les preferències de galetes. Per obtenir més informació sobre com fem servir, emmagatzemem i mantenim segures les vostres dades personals, consulteu la nostra Política de privadesa.

Podeu canviar o retirar el vostre consentiment en qualsevol moment de la Declaració de galetes del nostre lloc web
Obteniu més informació sobre qui som, com podeu contactar amb nosaltres i com processem les dades personals a la nostra Política de privadesa.
El vostre consentiment s’aplica als dominis següents: www.tatiananadons.com.

Que són les galetes?

Les galetes són petits fitxers de text que s’utilitzen per emmagatzemar petites informacions. S’emmagatzemen al dispositiu quan es carrega el lloc web al navegador. Aquestes galetes ens ajuden a fer que el lloc web funcioni correctament, a fer-lo més segur, a proporcionar una millor experiència d’usuari i a entendre el funcionament del lloc web i analitzar què funciona i on necessita una millora.

Com fem servir les galetes?

Com la majoria dels serveis en línia, el nostre lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per a diversos propòsits. Les galetes pròpies són bàsicament necessàries perquè el lloc web funcioni correctament i no recopilen cap de les vostres dades d’identificació personal.

Les galetes de tercers que s’utilitzen al nostre lloc web serveixen principalment per entendre el funcionament del lloc web, com interactueu amb el nostre lloc web, mantenir segurs els nostres serveis, proporcionar anuncis rellevants per a vosaltres i, en definitiva, proporcionar-vos un usuari millor experimentar i ajudar a accelerar les seves futures interaccions amb el nostre lloc web.

Quin tipus de galetes fem servir?

Essencials: Algunes galetes són essencials perquè pugueu experimentar la plena funcionalitat del nostre lloc. Ens permeten mantenir sessions d’usuaris i prevenir amenaces de seguretat. No recopilen ni emmagatzemen cap informació personal. Per exemple, aquestes galetes us permeten iniciar la sessió al vostre compte i afegir productes a la cistella i fer la compra de forma segura.

Estadístiques: Aquestes galetes emmagatzemen informació com el nombre de visitants del lloc web, el nombre de visitants únics, quines pàgines del lloc web s’han visitat, la font de la visita, etc. Aquestes dades ens ajuden a comprendre i analitzar el rendiment del lloc web. i on cal millorar.

Màrqueting: El nostre lloc web mostra anuncis. Aquestes galetes s’utilitzen per personalitzar els anuncis que us mostrem de manera que siguin significatius per a vosaltres. Aquestes galetes també ens ajuden a fer un seguiment de l’eficiència d’aquestes campanyes publicitàries. La informació emmagatzemada en aquestes galetes també la poden utilitzar tercers proveïdors d’anuncis per mostrar-vos anuncis en altres llocs web del navegador.

Funcionals: Aquestes són les galetes que ajuden a determinades funcionalitats no essencials del nostre lloc web. Aquestes funcionalitats inclouen incrustar contingut com vídeos o compartir contingut del lloc web a les plataformes de xarxes socials.

Preferències: Aquestes galetes ens ajuden a emmagatzemar la vostra configuració i preferències de navegació, com ara les preferències d’idioma, de manera que tingueu una experiència millor i eficient en futures visites al lloc web.

Com puc ajustar la configuració de les galetes?

Si decidiu canviar les vostres preferències més endavant a través de la sessió de navegació, podeu fer clic a la pestanya “Política de privadesa i galetes” de la pantalla. Es mostrarà de nou l’avís de consentiment que us permetrà canviar les vostres preferències o retirar-lo completament.

Altrament, diferents navegados ofereixen mètodes per a bloquejar i eliminar les galetes utilitzades per les pàgines web. Pots modificar la configuració del teu navegador per bloquejar/eliminar les galetes. Pots trobar més informació de com configurar-ho i gestionar-ho a wikipedia.org, www.allaboutcookies.org.